Sexul anal

sexul anal

Sexul anal consta in stimularea anusului partenerului sau partenerei: manual, oral sau prin penetranea anusului cu penisul. Penetrarea anala va aduce placere tuturor acelora care vor urma cateva principii simple.

Igiena inainte de sexul anal

Igiena buna ca organ de excretie anusul si rectul contin aproape intotdeauna reziduuri bacteriene. Prin insertie anala fara o excelenta igiena (clisma la care se adauga o buna lubrefiere cu ulei natural) apare pericolul infectiilor, al ranirii sau inflamarii tesuturilor. Daca se trece apoi la practicarea sexului normal, exista posibilitatea ca bacteriile din rect (candida) sa fie transferate in vagin pricinuind infectii sau boli.
Asadar, se recomanda efectuarea unei spalari in regiunea respectiva inaintea penetrarii anale, facand un dus “in profunzime” sau folosind o para medicinala (sau un irigator). Trebuie sa spalati cu foarte mare grija orice a intrat in contact direct cu anusul (degete, penis, diferite obiecte).

Lubrifierea pentru sex anal si rolul acesteia

Lubrifiere buna – anusul, spre deosebire de vagin, nu este lubrifiat in mod natural, utilizarea unui lubrifiant (un gel pe baza de apa) fiind aproape indispensabila pentru facilitarea unei penetrari nedureroase. Lubrifierea si penetrarea progresiva sunt cele doua regului care trebuie urmate de toti iubitorii sexului anal.

Pregatirea pentru sex anal

Pregatire buna – un act sexual anal premeditat realizat cu o femeie si unul complet spontan au efecte psihice foarte deosebite, pentru ca in anumite situatii penetrarea anala poate sa se produca intr-un mod total organic, aproape din greseala. In acest caz, placerea intensa poate fi traita de ambii iubiti, datorita deschiderii mutuale. Sfincterul anal se poate dilata destul de mult si poate “primi” fara durere orice penis, chiar si unul de dimensiuni mai mare: este suficient sa ai rabdare si sa actionezi in mod progresiv. Va puteti pregati penetrarea cu o jucarie sexuala special conceputa, de preferinta neteda si avand diametrul mai mic decat penisul partenerului.

Obiectul poate fi introdus usor si va dilata sfincterul in mod progresiv si fara durere; in lipsa unei jucarii sexuale se poate folosi degetul. Se maseaza usor, initial in exterior, pentru a produce o usoara dilatatie, apoi, cu grija, in interior. Dupa introducerea primului deget se poate incerca introducerea celui de al doilea, astfel incat sa se obtina o dilatare similara cu cea a penetrarii facute de catre penis.