Jucarii pentru sex anal

Jucarii pentru sex anal

Când ai de gând sa faci sex anal, mai ales daca este prima data, este important sa; creezi o atmosferarelaxanta, care sa n-o intimideze. Cu cât ea este mai relaxata, cu atât îti va fi mai usor tie. Foarte rar se întâmpla ca penisul tau sa fie primul care sa intre atunci când vorbim de sex anal. Pregateste-o folosindu-ti limba si degetele asupra zonei înainte sa treci la treaba. Daca ai la îndemâna, jucariile sexuale sunt numai bune pentru a o obisnui cu ideea penetrarii.

Tipuri de jucarii anale

Bilele anale sunt jucarii sub forma unui sirag de bile de dimensiuni diferite. Unele dintre acestea au si vibratii reglabile. In general, acestea te ajuta sa atingi mult mai usor orgasmul anal.

Plugurile anale sau butt plug-urile sunt jucarii de dimensiuni relativ mici, special confectionate pentru incepatori. Materialele din care sunt confectionate sunt fine si elastice pentru a evita penetrarea dureroasa chiar si în cazul celor mai tematori. Formele acestora sunt conice, iar unele au sisteme de vibratii reglabile. Un butt plug are la capat un inel care poate fi atasat pe deget, pentru o manipulare mai usoara. Astfel se poate realiza stimularea anala fara vreun efort în timp ce faceti sex normal.

Vibratoarele anale sunt mai subtiri decat cele obisnuite si au o forma mai speciala.

Dildo-urile anale sunt de dimensiuni mai mari si vizeaa persoanele care doresc sa experimenteze alte senzatii ale sexului anal. Nu sunt recomandate pentru incepatori. Au forme diferite si foarte interesante.
Exista o întreaga categorie de astfel de dispozitive special concepute pentru joaca anala, tot ceea ce trebuie este sa vrei.

Va asigur, va veti distra de minune!