Termenii si conditiile din prezenta pagina de site  contin regulile unei comenzi valabile, conditiile contractuale de baza al unui eventual contract intervenit intre vanzator si cumparator. Totodata, acesti termeni si conditii guverneaza raspunderea societatii noastre care administreaza magazinul on-line, legata de functionarea paginii de web: www.jucariianale.ro  prin care se comercializeaza produse cu caracter erotic specifice unui magazin Sex Shop, destinate adultilor.

Proprietarul acestui site este SC SIGNAL UP SRL care isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila termenii si conditii generale cat  si continutul site-ului.
1.TERMENI GENERALI
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de catre SC SIGNAL-UP SRL, prin intermediul magazinului online www.jucariianale.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o Comanda.
Vanzator – SC SIGNAL UP SRL, avand sediul social in Iasi, Str. Strapungerii Silvestru, nr. 3, Bloc L 2-3, cod postal 700090, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J22 / 1325 / 02.05.2007 si CUI 21659340.
Bunuri – orice produs si accesoriu din gama de produse erotice puse la vanzare pe site si documentele de insotire mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, care prin confirmarea comenzii isi exprima acordul de luare la cunostiinta a termenilor si conditiile de  utilizare a site-ului,precum si respectarea acestora.
2. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
Cumparatorul comanda concomitent produsele erotice care sunt prezente in magazinul on-line, si raspunde pentru corectutudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neonorarea  comenzii online, dat fiind faptul ca Vanzatorul nu poate contacta Cumparatorul din lipsa de informatii.
3. Securitatea Datelor Personale (Confidentialitate, cookies, informatii personale)
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra nu va face public si nu va  vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
4. Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.jucariianale.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, filmulete de prezentare si orice alte date, este proprietatea SC SIGNAL UP SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC SIGNAL UP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. SC SIGNAL UP SRL asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site, in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al proprietarului SC SIGNAL UP SRL.
5. Legaturi catre alte site-uri
SC SIGNAL UP SRL nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe site-ul www.jucariianale.ro . Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
6. ACTE DE DECLINARE A RESPONSABILITATII
SC SIGNAL UP SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel si necorespunzatoare a produselor cumparate prin intermediul acestui site. Produsele pe care le comercializam sunt produse pentru adulti cu caracter erotic ce pot sa nu aiba acelasi efect asupra tuturor utilizatorilor si rezultatele sunt individuale,diferite, in functie de fiecare utilizator. In nici un caz si sub nici o forma nu trebuie sa considerati informatiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale. Informatiile au scopul de a va oferi informatii generale, si nu de a substitui recomandarile medicului sau tratamentele pentru afectiuni medicale specifice.  SC SIGNAL UP SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate. Produsele livrate de SC SIGNAL UP SRL vin in ambalajul original, ambalate de catre producator si sigilate de catre acesta. De aceea, SC SIGNAL UP SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta SC SIGNAL UP SRL in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare. SC SIGNAL UP SRL nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori, acestea avand caracter informativ si de prezentare sau ca site-ul ofera informatii complete. De asemeni, SC SIGNAL UP SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.
7. Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC SIGNAL UP SRL si client/cumparator se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Cumparand din magazinul nostru online www.jucariianale.ro beneficiati de discretie, produse foarte bune din punct de vedere calitativ si preturi mici.
La cererea dumneavoastra verbala sau scrisa, dupa fiecare comanda, va vom sterge toate datele din baza noastra.
Va multumim, pentru increderea acordata!