Afișez 1 - 24 din 85 de rezultate

Ce este si cum se foloseste un masator pentru prostata?

Dupa cum ii spune numele, masatorul pentru prostata are rolul de a stimula organul masculin prin intermediul anusului. In timp ce stimuleaza prostata, acesta stimuleaza si anusul, obtinand astfel placere dupla senzationala.

Reprezentantii sexului puternic nu au intotdeauna curajul sa incerce un masator de prostata fara sa nu stea putin pe ganduri si sa analizeze situatia, desi subconstientul le dicteaza cu totul altceva si ar dori sa testeze cat mai rapid placerea. Prin urmare, trebuie sa va debarasati complet de aceste temeri si sa punctati faptul ca utilizarea masatorului de prostata previne multe boli si este recomandat de catre medicii specializati in probleme sexuale.

In magazinul nostru avem disponibil un masator de prostata cu un design special in forma literei “C”, permitand stimularea concomitenta a prostatei, perineului si testiculelor, pentru placeri intense. Designul sofisticat, iregular, cu denivelari pentru stimulare si forma curbata a masatorului va ofera senzatii unice. Este rezistent, usor de curatat si rezistent la apa. Vibratiile asupra prostatei, cunoscuta ca si Punctul G al barbatilor intensifica circulatia sangelui la nivelul acesteia, ajutand la buna desfasurare a functiilor acesteia si imbunatatind viata sexuala.