Masajul Prostatei

imagine care reprezinta un butt plug pentru masajul prostatei

Masajul prostatei si cum puteti obtine un orgasm intens

Prostata este glanda sexuala masculina, situata sub colul vezical, integrandu-se intr-un adevarat sistem care produce sperma. Masajul prostatei va garanteaza orgasme intense cum nu ati mai simtit. Prostata are forma unei castane si cantareste 15-20 grame. In ziua de astazi exista jucarii moderne care sunt create atat pentru masarea prostatei, cat si a canalului anal si a perinuelui in acelasi timp. Folosind un masator pentru prostata este foarte usor sa obtineti un masaj al prostatei excelent.

Prin aceasta stimulare de 3 in 1 se obtine un orgasm intens si unic. Astfel, barbatii pot descoperi cai noi de atingere a placerii si satisfacerii sexuale avand ca punct culminant orgasmul, cu sau fara ejaculare. Stimularea prostatei intensifica circulatia sangelui, ceea ce duce la trairea unui orgasm foarte intens in tot corpul.

Expertii spun ca in realizarea unui masaj accentul trebuie pus pe o atingere deosebit de senzuala, care intensifica placerea oferita de ejaculare. Atunci cand vezi ca iubitul tau se apropie de orgasm si vrei sa-l lasi sa atinga culmile placerii, incearca cu o mana sa-i maseazi penisul, iar cu cealalta maseaza-i usor zona dintre penis si anus. Aceasta zona este foarte excitanta si comunica cu prostata. Iar finalul de care va avea parte partenerul tau va fi unul de o intensitate maxima!