5 Fetishuri pentru Sexul Anal

do it doggie harness

1. Anilingus5-fetishuri-pentru-sexul-anal-anilingus

Anilingus, sau sexul anal-oral a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani. Anusul, la fel ca si vaginul sau penisul, contine multe terminatii nervoase sensibile, astfel, limba umeda si alunecoasa ofera o senzatie extrem de placuta. Daca se respecta igiena, atunci nu exista nici o temere de anilingus, asadar, lasati tabuurile deoparte si incercati aceasta placere!

 

2. Atrenamentul Anal5-fetishuri-pentru-sexul-anal-butt-plug

Dilatarea anusului, poate fi o placere destul de excentrica, dar aceasta placere necesita multa rabdare si timp, dar mai intai de preferinta sa se faca clisma. Este foarte placut si distractiv cand explorati jucarii anale tot mai mari, aducandu-va si mai multa placere. Stimularea anusului se poate face cu ajutorul degetelor sau cu jucarii anale speciale. De exemplu, butt-plugurile sau dildo-urile anale gonflabile ce sunt foarte practice pentru pregatirea anusului inaintea sexului anal. Dupa folosirea lor, anusul ramane dilatat pentru o penetrare fara dureri, doar placere. Seturile Butt Plug, includ jucarii anale de diferite dimensiuni, astfel anusul se va dilata lent si fara complicatii dureroase.

5-fetishuri-pentru-sexul-fisting3 Fistingul Anal

Fistingul Anal poate fi urmatorul pas de stimulare dupa Antrenamentul Anal. Dupa ce anusul a fost stimulat si dilatat cu jucariile erotice, puteti progresa treptat pana la introducerea a patru degete in anus, iar dupa, intreg pumnul. Pentru o inserare mai usoara, se poate folosi un lubrifiant anal special. Nervurile anatomice ale pumnului, articulatiile si miscarile, cu siguranta vor stimula nervurile anale.

5-fetishuri-pentru-sexul-anal-articol4. Dubla Penetrare

Pentru a obtine satisfactia deplina, incercati dubla penetrare! Posibil deja aveti o fantezie erotica cu sexul in trei, sa fiti penetrata de doi barbati in acelasi timp. Aceasta fantezie, o puteti pune in aplicare cu ajutorul vibratoarelor sau a dildo-urilor, iar daca doriti mai mult decat atat, incercati tripla penetrare cu ajutorul vibratoarelor duble sau a dildo-urilor duble.

5-fetishuri-pentru-sexul-anal-strapon5. Pegging

Peggingul este de fapt un act sexual hetero, in care femeia cu ajutorul unui strap-on, patrunde in anusul barbatului. Peggingul nu transforma barbatul in homosexual, pentru ca el simte atractie sexuala numai la femei, dar permite barbatului sa primeasca o placere enorma in  stimularea terminatiilor nervoase super-sensibile ce se afla in zona anusului. Peggingul poate sa faca parte dintr-un act sexual normal, sau poate fi folosit in BDSM. Invatati barbatul sa fie ascultator, aratati-i cine este regina!