Punctul-G al barbatilor exista?

Desi s-a demonstrat stiintific ca femeile au punctul-G, este mai putin cunoscut faptul ca si barbati au propriul lor Punct-P ( P- de la prostata)

Punctul-G al barbatilor exista? Este o intrebare des intalnita. Dar raspunsul scurt este da, barbatii au un Punct-G.

Este un alt termen pentru prostata, o glanda sexuala, situată intre vezica urinara si penis, care este extrem de sensibil. In acest articol, veti gasi tot ce trebuie sa stiti despre barbatii care au un Punct-G. Cum sa-l localizati, cum sa-i deblocati potentialul ascuns si chiar cum sa-l satisfaceti.

Barbatii au Punctul-G, dar nu stiu cum sa se bucure cu adevarat de el 😥🥺

Intrucat toti barbatii au un Punct-G, de ce nu va bucurati cu adevarat de acesta? Ei bine, nu este atat de simplu. Glanda prostatica, se „ascunde” in interiorul corpului, iar cel mai bun mod de a-ti debloca potentialul de plăcere este prin penetrare cu un deget sau o jucarie sexuala.

Unii barbati pot simti rusine fata de acest tip de stimulare. Conditionarea sociala „Nu sunt gata sa-mi explorez corpul!” Si frica de durere „O sa doara!”. Poate fi un obstacol in calea dezlantuirii noilor si emotionantelor senzatii pe care le aduce Punctul-G masculin. Stimulare anala este absolut normala chiar si la barbati. Iar cand vine vorba de frica de durere, trebuie sa incepi lent, cu pasi mici. Cu cat mergi mai incet la inceput, cu atat va fi mai distractiv mai tarziu. Asa vei afla ca Punctul-G al barbatilor exista.

Cum sa localizez Punctul-G masculin? 🤔

Bine, acum stiti ca bărbații au un Punct-G si ca prostata este punctul G masculin si ca puteti obtine o placere intensa prin stimularea acestei glande mici. Sunteti gata si doriti sa explorati ceva nou. Dar cum il localizati, mai exact?

Prostata este localizata la aproximativ doi centimetri in interiorul rectului, intre anus si penis. Exista doua moduri de a ajunge si de a stimula prostata. Unul este din exteriorul corpului tau, iar altul prin intrarea in anus.

In primul rand, incepeti din exterior 👌

Iti poti simti prostata din exteriorul corpului cand pui o presiune ferma pe perineu – pielea moale dintre scrot si anus. Unii barbati considera ca este extrem de relaxant sa aiba zona masata ferm, cu două sau trei degete simultan.

Localizati-va prostata din interior ✊

Stimularea interna a prostatei este secretul orgasmelor masculine. Daca nu v-ati mai jucat cu prostata inainte, iata un ghid pas cu pas care sa va ajute sa incepeti stimularea analoagelor masculine.

Intinde-te pe spate si relaxeaza-te. Ia cateva respiratii adanci. Aplica o cantitate generoasa de lubrifiant si maseaza exteriorul anusului tau. Dupa ce sunteti gata, introduceti incet un deget. Daca intampinati un anumit disconfort la inceput, trebuie sa stiti ca este ceva normal si va disparea in curand. Cu toate acestea, dacă exista durere reala, intoarce-te si continua sa masezi exteriorul.

La aproximativ 2 centimetri in peretele frontal al captuselii anale, veti simti un bulb carnos de tesut care se simte diferit de restul tesutului. Aceasta este prostata ta.