Top 3 Jucarii pentru Rimming

Top 3 Jucarii Pentru Rimming

Sunteti in cautarea celor mai bune jucarii pentru rimming? Rimmingul sau analingus este actul de a stimula oroficiul anal pe cale orala sau prin utilizarea diferitelor tipuri de jucarii anale.

Stimularea orificiului anal prin rimming este posibila deoarece sfincterul este inconjurat cu o multitudine de terminatii nervoase sensibile care odata stimulate, pot aduce placeri inedite indiferent de genul dumneavoastra sau al partenerului cu care alegeti sa experimentati. Piata jucariilor anale este vasta dar produsele ce iau in considerare acest tip de placere sunt relativ reduse. Noi aici la Jucarii Anale dorim sa punem accent pe acest tip de placere si sa te sfatuim in legatura cu jucarii pentru rimming spre care sa te orientezi atunci cand esti in cautare de placeri cu totul si cu totul noi!

1. Jucarii pentru Rimming Tip Buttplug

O surpriza placuta in momentul in care folosesti un buttplug este sa descoperi ca produsul incorporeaza placerea 2 in 1 de care anusul tau se poate bucura pe deplin! Acest Buttplug Bionic cu vibratii si Rotatii de la Calexotics este ultimul racnet in materie de orgasme anale extreme. El vine cu o serie de margele, incorporate sub siliconul fin, imediat la baza, exact in zona anusului. Prin pornirea functiei de rotatie, margelele se invart, invadandu-ti corpul de senzatii ademenitoare, din fraul carora nu vei mai putea scapa niciodata!

Top 3 Jucarii pentru Rimming

Daca cauti sa imbini placerea dilatatoare a buttplugurilor cu sentimentul imbatabil al unor jucarii pentru rimming fabricate cu unicul scop de a te satisface, cu acest Buttplug Bionic cu Vibratii si Rotatii, orgasmele sunt in mainile tale si mai intense decat niciodata!

2. Jucarii pentru Rimming Tip Stimulator

Iata o jucarie concentrata strict pe anusul tau! Ai dorit vreodata sa simti ce simt persoanele de sex feminin atunci cand folosesc un stimulator pentru clitoris? Produsul Stimulator Anal Rim Joy cu Vibratii functioneaza pe aceleasi principii, doar ca limba lui curbata si subtire este conceputa pentru a-ti pune pe jar tesuturile sensibile ce iti inconjoara anusul! Deoarece face parte din gama unor jucarii pentru rimming extrem de versatile, iti pemite sa controlezi placerea dupa bunul plac! Pune-i capacul protector si foloseste o cantitate potrivita de lubrifiant pentru a te bucura de un rim job pe care nu il va putea egala niciun partener de care vei avea parte, sau scoate-i capacul si introdu limba in orificiul anal!

Top 3 Jucarii pentru Rimming

Te poti bucura astfel si de penetrare si de un analingus intern cum rar vei mai avea parte! Ia-l cu tine in dus daca nu ai sa te mai saturi de el, deoarece, datorita motorului modern, rezistent la apa, iti permite sa nu iti limitezi placerea sub nicio forma! Nu lasa nici apa nici focul sa stea in calea placerii tale sexuale si incearca acest stimulator cu vibratii a carui limba priceputa te va rasfata fierbinte!

3. Jucarii pentru Rimming Tip Vibrator pentru Deget

Lasa-ti placerea in mainile partenerului tau si intinde-te pe spate in timp ce acest vibrator pentru deget Pretty Love Gorgon isi face treaba! Rimmingul nu a fost niciodata mai intens si mai placut! Adauga o nota de intensitate momentelor tale intime cu partenerul si lasa-l sa se bucure cand te vede complet pierdut in valurile delectarii anale! Daca te incanta vibratiile puternice dar preferi jucarii pentru rimming subtile si minimaliste, aici aici combinatia perfecta de care sigur te vei bucura impreuna cu oricine alegi tu!

Top 3 Jucarii pentru Rimming

De ce sa ai placeri vinovate cand poti sa te bucuri de ele pe deplin? Cu cele 10 moduri de vibratii, a-ti personaliza experienta nu a fost niciodata mai usor! Cu fiecare orgasm vei afla cum, folosind jucarii pentru rimming, iti poti intensifica savoarea cu care experimentezi dragostea intre parteneri! Utilizeaza un lubrifiant pe baza de apa pentru placeri indelungate si ai grija la cele de silicon deoarece iti pot deteriora jucaria!

Incearca si tu una sau mai multe dintre aceste jucarii pentru rimming moderne si tentante, care te vor purta pe culmile capriciilor erotice si te vor face sa nu te mai saturi de ele!