Prima mea experienta cu sexul anal

Timp de atatia ani, autorul nostru s-a inteles cu sexul mediu. Singura penetrare de la un penis pe care a experimentat-o a fost vaginala – fara stimulare clitorala, fara jucarii si, cu siguranta, fara sex anal. Doar o data cand decoperit un partener nou, un ridicat nivel de confort si o noua incredere in sine, a descoperit un nou mod de a se bucura de sex … si a fost prima data când a facut sex anal!

Sa incepem cu inceputul.

Nu, acum nu fac doar sex anal. Dupa prima experienta cand am facut sex anal, imi place doar sa fiu stimulat din cand in cand in acest fel. Mai mult decat atat, sa ma bucur mai rar de un „tabu” . Cu toate acestea, sexul vaginal romantic si intim cu iubitul meu este incă cel mai placut tip de sex pentru mine. Acest lucru se datoreaza faptului ca, pentru mine, sexul anal are nevoie de un lucru mai presus de toate: increderea.

Prima oara am avut o stimulare anala Teribila!


Nevoia mea de incredere se datoreaza probabil faptului ca prima oara cand am incercat sexul anal sau cel putin prima mea experienta cu stimularea anala a fost groaznica. La vremea aceea nu aveam incredere in iubitul meu si el era mult prea dur. Nu eram pregatiti. Iar cand vine vorba de sexul anal, pregatirea este totul. Este important sa incepeti totul cu o discutie despre dorintele si fanteziile voastre, precum si sa aveti suficient lubrifiant si prezervativ la indemana. Daca nu esti pregatita si nu te ingrijesti, poate fi o aventură cu adevarat dureroasa. Cum a fost in cazul meu. A trebuit sa ma opresc imediat, deoarece partenerul meu era mult prea apasător si nu am folosit niciun fel de lubrifiant pentru Prima mea experienta cu sexul anal.

Dar atunci m-am intâlnit cu partenerul meu actual, care era un tip de persoana cu totul diferita.

Pentru mine, prietenul meu este sensibil, deschis si un ascultator grozav. Așa ca, dupa cateva luni de a fi îimpreuna si de a ne bucura de sex , mi-a spus ca vrea sa incerce sexul anal cu mine.

Prima dată cand facem sex anal: putin vin si mult lubrifiant

Era o zi de vineri, cand ne intorceam acasa de la o petrecere si eram cam ametiti, daca nu chiar beti.

In retrospectiva, a avea un pic de alcool in fluxul meu de sange a fost de ajutor atunci cand trebuia incerc sexul anal pentru prima data. Cel putin asa a fost in cazul meu, pentru ca am fost deosebit de relaxata in acea noapte. Aceasta este de fapt o cerinta importanta pentru sexul anal. Cand mintea ta nu este calma, intregul tau corp se va simti mai strans. Asa ca am fost sfiosi, in dispozitia potrivita si simtindu-ne conectati. Am sărit pentru prima dată rapid în duș. Ceea ce este recomandat în special pentru sexul anal pentru prima dată, deoarece creează o atmosferă mai confortabilă. Am Incălzit din nou lucrurile sub apa si apoi am urcat in pat cu lubrifiantul. Incet, incet, prietenul meu a intrat in actiune.
Pe masura ce penetrarea continua, am inceput sa ma obisnuiesc cu aceasta presiune – si chiar am inceput sa mă bucur!

Senzatia necunoscuta se simtea putin ciudata, aproape ca si cum ar fi trebuit sa merg la baie. Dar nu am facut-o, stiam asta cu siguranta. Apropo, acesta este si un sfat important: faceti sex anal doar dupa ce ati fost la baie. In caz contrar, poate deveni putin „murdar”. Pe masura ce penetrarea continua, am inceput sa ma obisnuiesc cu aceasta presiune – si chiar am inceput sa ma bucur de ea. De asemenea, anusul meu s-a largit si prietenul meu s-a putut misca mai repede.