Cum convingi partenerul sa incerce jucarii anale?

Cum sa introduci partenera in lumea incitantelor jucarii anale?

sau Cum convingi partenerul sa incerce jucarii anale? Sexul anal este cel mai controversat subiect pe tema sexualitatii. Daca nu sunteti contra acestui tip de intimitate si stiti din propria experienta ce este sexul anal sau sunteti extrem de curiosi sa incercati deliciul anal, atunci este momentul sa incepeti! Dar cum sa convingeti partenerul? Trebuie sa stiti ca nu puteti incepe asa deodata, sexul anal intensifica orgasmele masculine si cele feminine, insa este nevoie de antrenament. Fara antrenament – fiasco! Nici o placere! Iar jucarile anale – sunt ajutorul tau de nadejde. Fiecare cuplu are un initiator al activitatilor sexuale noi. Sa luam in considerare ambele cazuri de initiativa:

Cand femeia este initiatorul

Se pare ca ar putea fi mai bine? Partenerfa iti propune sa incercati sexul anal? Este un dar al soartei! Insa nu orice barbat viseaza la acest tip de sex, iar initiatorul se confrunta cu marea intrebare: “Oare ce va gandi depre mine?” Prin urmare, trebuie sa-i propuneti atunci cand exista o incredere ferma intre parteneri. Deci, totul incepe cu comunicarea. Este mai bine sa va pregatiti, spuneti-i partenerului cat de bine va simtiti cu el in timpul actului sexual, ca ati dori sa incercati si ceva nou, cum ar fi niste jucarii anale. Intrebati-l ce crede despre sexul anal. Spuneti-i ca doriti sa-i apartineti complet si sa obtineti placerea maxima. Oare chiar ar putea sa refuze? Daca sta pe ganduri, nu insistati, doar aratati-i cat de bine va simtiti de la stimularea anala. Folositi in timpul actului sexual Anal Starter – un butt plug pentru incepatori. Forma sa imita un penis real, iar aceasta priveliste influenteaza enorm asupra excitarii barbatilor. Lasati-l sa-si imagineze ce placere primiti de la penetrarea lui. Descoperiti-i fanteziile ascunse!

Cand barbatul este initiatorul

Convingerea femeilor este un pic mai diferita! Aceste minunate creaturi au primit educatia de tipul: “esti fata – deci nu se accepta nici o depravare!” Ei, bine, cu aceasta abordare la maturitate, femeia refuza si sexul oral. Fiecare isi determina limitele a ceea ce este permis. Tot ce-ti doresti – este permis! Ajutati-o sa se elibereze si numai atunci poate sa fie pregatita pentru sexul anal. Si aici este valabila conversatia deschisa intre parteneri, iar daca se trezeste cu penisul introdus acolo, poate fi iertata femeia care a luat aceasta initiativa, dar initiatorul barbat – nu! Deoarece partenera trebuie sa fie pregatita si igienic, trebuie sa-si faca clisma. Aducerea partenerului la sexul anal fara durere si disconfort va va ajuta rabdarea, afectiunea si jucariile anale speciale. De exemplu, Bile Anale Pleasure Intensified sunt ideale pentru prima experienta. Varful este foarte ingust si va fi introdus usor in orice anus fara senzatii neplacute. Incepeti cu un masaj relaxant, mangaieri tandre pe zona feselor, indreptandu-va usor spre sfincter. Daca nu sunteti multumiti de designul acestei jucarii, puteti fara nicio problema sa incercati orice bile anale doriti. Utilizati neaparat un lubrifiant anal cu efect relaxant. Atunci cand partenera este foarte excitata, introduceti usor in anus capatul bilelor anale. Bilele anale au diametru crescator si sunt flexibile, ceea ce permite sa stimuleze peretii anusului treptat. In plus, puteti sa continuati cu sexul vaginal fara sa eliminati jucaria – aceasta va intensifica placerea si va dezvolta senzatia placuta pentru stimularea anala.

Te-ar putea interesa si: Lenjerie sexy, sexshop.