Ce este un Butt Plug? Lucruri de stiut despre ele.

Ce este mai exact un Butt Plug?

Oh, glorioasele dopuri anale! O jucarie sexuala de care se poate bucura orice persoana cu anus, indiferent de organe genitale, sex sau orientarea sexuala.

Acest Butt Plug este in esenta o jucarie anala cu o forma conica si cu o baza mai proeminenta.

Pentru ce este folositor un Butt Plug?

Pentru inceput, sa creeze placere! Anusul tau este plin de terminatii nervoase sensibile care se simt fantastic atunci cand sunt stimulate. Zona anusului este de asemenea considerata si „punctul G-masculin”.

Orgasmul anal.

Da, orgasmele anale sunt reale, oricine are un anus poate avea unul! Un Butt Plug potrivit te poate ajuta!

Barbati pot cu usurinta folosi un Butt Plug (dop anal) pentru a obtine un orgasm de prostata.

De asemenea femeile pot utiliza acest accesoriu anal pentru a stimula „Punctul A”, ceea ce poate duce la fenomenul cunoscut sub numele de „ejaculare feminina”

Este sigura folosirea unui Butt Plug?

Da!Folosirea este sigura atat timp cat el este folosit corespunzator.
1.Folositi mult lubrifiant!
Utilizarea Butt Plug-ului fara un lubrifiant de calitate, poate duce la iritatii! Pielea anusului este foarte delicata si sensibila.
2.Utilizarea corecta.
Spalarea si dezinfectarea oricarei jucarii sexuale inainte si dupa utilizare este o necesitate! Utilizarea jucariilor sexuale fie ele anale sau nu fara o igenizare corecta poate duce la infectii. Infectiile cu transmitere sexuala pot fi, de asemenea raspandite prin impartirea jucariilor sexuale.
3.Sanatatea ta.
Este indicat sa va feriti de folosirea jucariilor anale daca suferiti de fisuri anale,hemoroizi sau o afectiune de prostata. Este recomandat sa consultati un medic inainte!

Daca folosesti un Butt Plug, nu inseamna ca esti adeptul sexul anal.

Folosirea acestei jucarii sexuale nu face ca anusul tau sa fie dispinibil pentru sexul anal. Decat daca vrei tu asta!

Nu trebuie sa doara!

Este normal sa simti un mic disconfort, pe masura ce anusul tau se obisnuieste sa fie penetrat. Dar nu ar trebui sa provoace dureri majore.
Luati lucrurile incet si folositi mult lubrifiant.
Dopurile anale sunt special concepute pentru anus, alte obiecte nu sunt! Nu folositi nimic alt ceva ce nu este realizat in mod special pentru anus.
Obiectele straine pot dauna grav colonului tau.

De cate tipuri sunt?

Spre deosebire de alte jucarii anale, cum ar fi dildo-urile si vibratoarele, un Butt Plug literalmente se prinde. Sentimentul continuu de plentitudine este scopul pe care mizeaza un Butt Plug.

Dopurile anale de obicei au o forma conica pentru introducere usoara. Acestea vin fabricate din materiale diferite, fiecare oferind senzatii diferite pentru placere. Puteti intalnii dopuri anale netede, cu diferite texturi si cu vibratii.

Ce ar trebui sa cumpere incepatorii?
Mic si flexibil! Modelul perfect de utilizat daca sunteti nou in acest joc.

Cum sa le folosim?

Faptul ca esti excitat si relaxat va face mult mai placuta utilizarea unui Butt Plug. Includerea in joc a acestei jucarii sexuale este foarte usoara.

Iata cateva sfaturi care sa te ajute la utilizarea ei usoara si palcuta:


1.Faceti o baie fierbinte pentru a ajuta la relaxarea muschilor incordati. Acest lucru va face ca insertia sa fie mai usoara.

2.Aplicati mult lubrifiant in jurul anusului si pe Butt Plug.


3.Apasa varful dopului treptat si cu delicatete.


4.Opriti-va imediat daca simtiti durere. Apoi, inspirati adanc si incercati din nou cu mai mult lubrifiant. Incercati de asemenea un Butt Plug mai mic sau un unghi diferit.

Cum se curata si cum se depoziteaza?

Majoritatea dopurilor anale se pot curata cu usurinta folosind sapun si apa sau solutii speciale pentru curatarea jucariilor sexuale. Dar incercati intotdeauna sa cititi instructiunile de ingrijire pentru a fi sigur.

Depozitati Butt Plug-ul intr-un loc uscat unde nu poate fi deteriorat. Daca acesta vine insotit de o punga sau cutie de depozitare, folositi-o!

Utilizarea unui Butt Plug va poate face sa va simti uimitor, dar aceste jucari sexuale nu sunt potrivite pentru toata lumea. Asigurati-va ca mergeti incet si in siguranta. Nu renuntati la primul semn de disconfort, uneori este nevoie de exercitiu.