Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page
New!

Butt Plug Pony Play Medium Doc. Johnson

Butt Plug Pony Play Medium Doc. Johnson

133,00lei
SKU: 782421210304Category: .
 • Description

  Product Description

  Butt Plug Pony Play Medium Doc. Johnson – o jucarie erotica perfecta pentru amatorii de deliciu anal! Prevazut cu un design atipic, acest Butt Plug Pony Play Medium Doc. Johnson, are doua capete, cu doua beneficii. Un capat este un butt plug de dimensiuni medii, iar celalalt, un bici care are si scopul de a fi folosit in jocurile de schimbare de rol.
  Butt Plug-ul Pony Play Medium Doc. Johnson are o forma conica, pentru a se insera mai usor si mai confortabil. Este realizat dintr-un material moale si igienic, o formula Sil-A-Gel, ce este creata doar de brandul american Doc. Johnson. Baza evazata si materialul catifelat, combinat cu codita de ponei gratioasa, veti asocia placerea orgasmica cu placerea partenerului ce va priveste.

  Recomandari:

  Inainte si dupa fiecare utilizare, spalati butt plugul cu apa calda si sapun antibacterian lichid sau desinfectati produsul cu solutie speciala pentru jucariile erotice. Pentru o inserare mai usoara si o penetrare mai placuta, va recomandam sa folositi un lubrifiant anal pe baza de apa.

  Lungime Totala Butt Plug: 14 cm
  Lungime Inserabila butt Plug: 10 cm
  Diametru Butt Plug: 1.5 cm –  4 cm (masurat de la punctul minim pana la punctul maxim al butt plug-ului)
  Lungime Franjuri: 38 cm
  Material: (Sil-A-Gel)
  Culoare: Rosu cu Negru
  Rezistenta la apa: 100%